Camping: ActiviteitenTwee maanden lang biedt de camping een scala aan eenvoudige, authentieke en goedaardige activiteiten, die zowel jong als oud tevreden zullen stellen, om een ​​echte gezinsvakantie te bieden.Overdag biedt ons zomerse animatieteam vele sporttoernooien (beachvolley, voetbal, jeu de boules), aquagymlessen en familiespellen op de camping of rond het zwembad.

 


Groepsspelletjes, handwerk en andere activiteiten rondom themaweken worden aangeboden in de Kids Club. Open van maandag tot vrijdag van 9.30 uur tot 12.00 uur en van 17.00 uur tot 19.30 uur, de club verwelkomt onze kleine kampeerders vanaf 4 jaar met plezier en een goed humeur.

 

 


Er worden excursies georganiseerd om het Bassin d'Arcachon te ontdekken: fietstochten, kanoën langs de Leyre, boomklimmen, boottochten rond Île aux Oiseaux of een natuurvakantie op het Domaine de Graveyron.


Om uw avonden door de week op te fleuren, kunt u concerten bijwonen of deelnemen aan lotto, karaoke, kampeeravonden, jeu de boules-toernooien, speurtochten ...


Of het nu leuk of cultureel is, onze activiteiten zullen u de geneugten en schatten van onze hoek van de baai van Arcachon en de omliggende Gironde laten ontdekken.