Camping Bassin d'Arcachon - Gironde : Accueil

Camping le Marache Vacances


Gelegen tussen Arcachon en Cap-Ferret, op steenworp afstand van een beschermde haven en omringd door natuurreservaten, heet Camping du Marache u van harte welkom in een groene, gezellige omgeving.

De 113 kampeerplaatsen liggen verspreid over een bebost terrein van twee hectares. Met het verwarmde aquapark is dit een echte familiecamping, waar rust en ontspanning de sleutelwoorden zijn.

Voor een sportieve vakantie zijn er verschillende activiteiten mogelijk in de buurt van de camping, zoals fietsen, kano-kajakken en andere watersportactiviteiten.

In het hoogseizoen is er een animatieteam en een kinderclub. Het bar-restaurant organiseert animaties en thema-avonden, en biedt daarnaast ook enkele faciliteiten.

Camping du Marche is geopend van april tot oktober, en nodigt u uit om de toeristische schatten, en het erfgoed van onze prachtige streek door de seizoenen heen te komen ontdekken.

Découvrez notre camping ici :

Camping Bassin d'Arcachon Vidéo

Fermeture annuelle du camping du 01/10/18 au 01/04/19

Les tarifs 2019 sont déjà en ligne et les réservations sont possibles dès maintenant !

Pour tous renseignements, vous pouvez soit nous envoyer un message via le formulaire contact, soit nous laisser un message téléphonique au 05.57.70.61.19

A bientôt ;)

Beschikbaarheid en boeken
Verhuur Plaatsen
Ankunft:
Durée (nuits) :
Personne(s) :