Camping Bassin d'Arcachon - Gironde

Tussen Pyla, Arcachon, Cap Ferret en Andernos

 


Ideaal gelegen aan het bekken van Arcachon, halverwege tussen Cap Ferret en Arcachon, wacht Camping du Marache **** op u in Biganos in een groene en warme omgeving. Op minder dan een kilometer van een typische beschermde haven omringd door natuurreservaten, kom en ontdek dit deel van het bekken dat bewaard is gebleven van het massatoerisme.

 

Kiezen voor camping Marache betekent kiezen voor een ontspannen vakantie midden in de weelderige natuur. In tegenstelling tot campings bieden wij een kleine, rustige familiecamping aan.

 


Drieënvijftig huuraccommodaties en vierenveertig kampeerplaatsen verdeeld over twee beboste en bloemrijke hectares maken van deze camping een familiebedrijf waar rust, ontspanning en natuur de sleutelwoorden zijn. Zo bieden wij u verschillende formules aan:

  • 10 cabanes
  • 4 chalets
  • 37 mobil-homes
  • 2 bungalows toilés
  • 44 emplacements


U zult genieten van ons verwarmde zwemparadijs met een prachtig zwembad met peuterbad voor de kleintjes. Ontspan ook voor volwassenen in onze zen-cocon met bubbelbad tussen de bamboe.

 

Voor sportieve vakanties zijn er verschillende activiteiten in de buurt van de camping die liefhebbers van fietsen, kano's, kajaks en andere watersporten zullen bekoren. In het hoogseizoen staat een animatieteam en een kinderclub tot uw beschikking. U kunt ook rekenen op een bar-restaurant met verschillende diensten, entertainment en thema-avonden.

 


Een milieuvriendelijke camping We willen de waarden verdedigen die ons na aan het hart liggen: een natuurcamping. Daarom is onze alomvattende aanpak erop gericht de impact van kamperen op de aard van het bekken van Arcachon te verminderen.

 

 
 
Camping du Marache is geopend van 1 april 2021 tot 30 september 2021 en wacht op u om u te helpen de natuurlijke schatten van het Arcachon-bekken en het erfgoed van onze prachtige regio Aquitaine te ontdekken.