Lichte modus : Donkere modus :
Arès
Port ostréicole d'Arès dans le Bassin d'Arcachon
© Nataloche, CC BY-SA 4.0 (Wikimedia Commons)
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 00/04/2021 tot 01/10/2021

Arès : Arès

Tussen natuur en vijver

De stad Arès, gelegen tussen Andernos-les-bains en Lège-cap Ferret, op 20 km van de camping, is een natuurlijke omgeving aan de rand van het water.

De zoutpannen van Arès

Het natuurreservaat van de Prés Salés is het grootste in de regio. Tussen beboste duinen en weilanden slingert het kanaal dat het met de zee verbindt door een grote verscheidenheid aan landschappen, volgens de bewoners van Arès ontdekt u elke dag nieuwe kleuren. Het is de natuurlijke habitat van vele diersoorten, waarvan de bekendste de paling, de otter en de cistudeschildpad zijn.

Arès
Saint Brice en de oesterhaven
Saint Brice en de oesterhaven

Saint Brice en de oesterhaven

De natuurlijke site van Saint Brice

Dit beschermde natuurgebied strekt zich uit tussen Ares en Andernos. Het is een van de laatste uitgestrekte natuurgebieden aan de kust van de Baai van Arcachon. Deze site bestaat uit een harmonieus geheel van zoetwatervijver, natuurlijk aquarium, beek en Estey.

Deze vijver, gegraven in de XIXe eeuw, is een van de populairste wandelroutes in Ares. Het is de perfecte plaats voor een gezinswandeling om dicht bij de natuur te zijn. Het ontspringt in de vijvers van de Médoc en mondt uit in het bekken van Arcachon.

De oesterhaven

Zoals de meeste gemeenten van het bekken, heeft Arès zijn oesterhaven waar de hutten gekleurd zijn. U kunt er gewoon wandelen en de authentieke sfeer van de plaats opsnuiven. U kunt zeevruchten proeven of een schotel met zeevruchten meenemen in een van de restaurants die tijdens het seizoen open zijn.

Op dit moment :
Frais de dossier offerts

Les frais de dossier vous seront offerts pour toute réservation d'un séjour hors saison (hors juillet / août.

Volg ons :