Lichte modus : Donkere modus :
Op de camping
Op de camping
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 00/04/2021 tot 01/10/2021

Op de camping : Op de camping

Gedurende twee maanden biedt de camping een reeks eenvoudige, authentieke en goedmoedige activiteiten, die zowel de kleinsten als de oudsten zullen bevallen, om een echte gezinsvakantie te bieden.

Overdag biedt ons zomeranimatieteam u talrijke sporttoernooien (beachvolley, voetbal, petanque), aquagymlessen en spelletjes voor het hele gezin op de camping of rond het zwembad.

Op de camping

Maar ook...

In de kinderclub worden groepsspelletjes, knutselactiviteiten en andere activiteiten rond themaweken aangeboden. De club is geopend van maandag tot vrijdag van 9.30 tot 12 uur en van 17.00 tot 19.30 uur en ontvangt onze kleine kampeerders vanaf 4 jaar in een vrolijke en opgewekte sfeer.

Er worden excursies georganiseerd om de baai van Arcachon te ontdekken: fietstochten, kanovaren op de Leyre, Accrobranche, boottochten rond het Ile aux Oiseaux of natuurexcursies op het Domaine de Graveyron.

Om uw doordeweekse avonden op te vrolijken, kunt u concerten bijwonen of deelnemen aan lotto's, karaoke, kampeeravonden, petanquetoernooien, schattenjachten, enz.

Ludiek of cultureel, met onze activiteiten kunt u de geneugten en schatten van onze hoek van het Bassin d'Arcachon en de omliggende Gironde ontdekken.

Op dit moment :
Frais de dossier offerts

Les frais de dossier vous seront offerts pour toute réservation d'un séjour hors saison (hors juillet / août.

Volg ons :