Lichte modus : Donkere modus :
Activiteiten
Buiten & Ontdekken
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 00/04/2021 tot 01/10/2021

Activiteiten : Buiten & Ontdekken

Eenvoudig, authentiek en goedmoedig vermaak. Le Marache biedt vele spelletjes voor uw kinderen, en is een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de baai van Arcachon.

Twee maanden lang biedt de camping een scala aan eenvoudige, authentieke en goedaardige activiteiten, die zowel jong als oud tevreden zullen stellen, om een ​​echte gezinsvakantie te bieden.

Buiten & Ontdekken

Maar ook...

Overdag biedt ons zomerse animatieteam vele sporttoernooien (beachvolley, voetbal, jeu de boules), aquagymlessen en familiespellen op de camping of rond het zwembad.

Groepsspelletjes, handwerk en andere activiteiten rondom themaweken worden aangeboden in de Kids Club. Open van maandag tot vrijdag van 9.30 uur tot 12.00 uur en van 17.00 uur tot 19.30 uur, de club verwelkomt onze kleine kampeerders vanaf 4 jaar met plezier en een goed humeur.

Er worden excursies georganiseerd om het Bassin d'Arcachon te ontdekken: fietstochten, kanoën langs de Leyre, boomklimmen, boottochten rond Île aux Oiseaux of een natuurvakantie op het Domaine de Graveyron.

Om uw avonden door de week op te fleuren, kunt u concerten bijwonen of deelnemen aan lotto, karaoke, kampeeravonden, jeu de boules-toernooien, speurtochten ...

Of het nu leuk of cultureel is, onze activiteiten zullen u de geneugten en schatten van onze hoek van de baai van Arcachon en de omliggende Gironde laten ontdekken.

Op dit moment :
Frais de dossier offerts

Les frais de dossier vous seront offerts pour toute réservation d'un séjour hors saison (hors juillet / août.

Volg ons :