Lichte modus : Donkere modus :
Faciliteiten
Onze faciliteiten voor uw comfort
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 00/04/2021 tot 01/10/2021

Faciliteiten : Onze faciliteiten voor uw comfort

Waterparadijs, bubbelbad, restaurant, bibliotheek: geniet van 4-sterren comfort voor uw verblijf in de baai van Arcachon.

Klik op een icoon om meer te weten te komen!

Onze faciliteiten voor uw comfort
Verwarmd zwembad
Verwarmd zwembad

Verwarmd zwembad

Het essentiële kenmerk van campings in het stroomgebied van Arcachon: het verwarmde zwembad. Onze aquatische ruimte bestaat uit een pierenbad voor de allerkleinsten met een diepte van 40 cm en een groot zwembad met een diepte van 70 cm tot 160 cm. Wie gewoon zijn kleurtje wil perfectioneren, kan gebruik maken van de ligstoelen die rondom het zwembad beschikbaar zijn. Het zwemparadijs is gratis en uitsluitend gereserveerd voor de klanten van de camping.

Kinderen jonger dan 12 jaar moeten worden begeleid door een volwassene. Het zwemparadijs is geopend van mei tot september van 10.00 tot 22.30 uur, het zwemmen is niet onder toezicht. Vergeet niet een zwembroek of badpak mee te nemen, shorts zijn verboden.

Het extraatje van camping le Marache : zijn bubbelbad

Midden tussen de bamboebomen en afgezien van het zwemparadijs, is de overvolle jacuzzi het middelpunt van de camping. Vanaf 16 jaar, kom en breng een ontspannend moment door onder het beschermende oog van Boeddha.

Bar & restaurant
Bar & restaurant

Bar & restaurant

Het bar-restaurant, of hoe je je leven makkelijker maakt... De chef en zijn team bieden u kwaliteitsgerechten om ter plaatse te nuttigen of mee te nemen, met verse of warme dranken. Voor het genot van de gulzigaards zijn er 's middags ijsjes, wafels en pannenkoeken verkrijgbaar. Geniet van uw cocktail, in de schaduw of in de zon, terwijl u een oogje houdt op de kinderen bij het zwembad.

De bar/restaurant is in het seizoen (juli-augustus) elke dag geopend van 8.00 tot 14.00 uur en van 16.00 tot 23.00 uur. In deze periode worden thema-avonden georganiseerd (mosselen met friet, paella-avond, enz.) op reservering.

Bovendien is er een brood- en banketbakkerij. In juli en augustus is er ook een kleine kruidenierswinkel. In het laagseizoen (april-mei-juni-september) is de bar/restaurant geopend naargelang de welstand van de camping.

Voor een gezellig moment bij elk weertype: de overdekte barbecueplaats

Denkt u, net als wij, dat er niets boven de sintels gaat voor een geslaagde barbecue? Wij hebben 4 houtskoolbarbecues tot uw beschikking, gelegen onder een kiosk (uitgerust met een open haard), zodat de regen het feest nooit bederft! Daarna kunt u van uw gegrilde eten genieten aan de picknicktafels die ernaast staan.

De speeltuin
De speeltuin

De speeltuin

Vermaak boven alles!

Om u in staat te stellen aangename momenten met uw gezin door te brengen en uw kinderen onvergetelijke momenten te bezorgen, beschikt de Marache over een voetgangerszone waar kinderen zich in alle veiligheid kunnen ontwikkelen. Onze uitrusting is aangepast voor kinderen van 2 tot 10 jaar, altijd onder toezicht van de ouders. Tot slot hebben we voor alle leeftijden een pingpongtafel, een zanderig multisportveld en natuurlijk een petanqueterrein.

Fietsen, de beste manier om het stroomgebied van Arcachon te ontdekken.

Wij bieden u een fietsverhuurservice direct bij de receptie van de camping. U zult verschillende keuzes vinden: VTC, Elektrische fiets, Kinderfiets 20 en 24", Charettes voor kinderen, Draagzak voor baby's. Helmen en sloten zijn inbegrepen in de huurprijs. Per dag, per week, wij passen ons aan uw wensen aan. Ontdek de plaatsen die u niet mag missen! Een kaart met de uitgestippelde circuits zal u op de camping worden overhandigd.

Maar ook...

De bibliotheek: omdat cultuur geen vakantie neemt

Ben je je lievelingsboek thuis vergeten? Maak je geen zorgen, een self-service bibliotheek is beschikbaar tijdens de openingsuren van de receptie. Er is voor elk wat wils en voor alle leeftijden. Het enige wat u hoeft te doen om een boek te lenen is een informatieformulier invullen.

Wifi, om verbonden te blijven

Al onze staanplaatsen vallen onder het campingnetwerk.

Er zijn twee opties voor u beschikbaar, een gratis (lage snelheid) of een betalende (hoge snelheid)

De was

In het sanitairgebouw naast de bar staan twee wasmachines en een droogtrommel ter beschikking voor zelfbediening. U kunt rechtstreeks aan de automaten betalen met munten. De prijs is 5€ voor een machine en 3€ voor de droger.

Verhuur van lakens

Wij bieden een verhuurservice voor lakens:

  • Kit groot bed: 19€
  • Kit klein bed: 16€

Aarzel niet om ernaar te vragen wanneer u reserveert.

Op dit moment :
Frais de dossier offerts

Les frais de dossier vous seront offerts pour toute réservation d'un séjour hors saison (hors juillet / août.

Volg ons :